Het is nu ma 19 maa 2018 - 11:49

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
LET OP!!!!! DIT FORUM IS ALLEEN BEDOELD VOOR NOORD NEDERLAND!


* Bij aanmelding stel je je netjes even voor, dit is voor iedereen leuk en komt het forum ten goede. Daarna kan je het grootste gedeelte van het forum lezen.
Na 10 berichten kan je ook het forum "Off Topic" lezen.

* Wij stellen het met zijn allen zeer op prijs als er een foto als avatar wordt geplaatst en eigen naam als gebruikersnaam. Wij zijn een keurig net en hecht forum en dit maakt het ook een stuk persoonlijker wat ook weer belangrijk is voor onze forum activiteiten.

*Nieuwe gebruikers die 2 maanden lang geen berichten hebben geplaatst op het forum, worden automatisch verwijderd van het forum. Dit is omdat wij graag het forum vrij willen houden voor gebruikers die wel actief deelnemen aan ons forum. Mocht het gebeuren dat je niet in de gaten had dat de 2 maanden al voorbij waren en je bent toch verwijderd, geen nood….je kan jezelf altijd opnieuw aanmelden.


* Schelden, discriminatie en/of ander onbehoorlijk gedrag/taalgebruik wordt op het
het forum niet getolereerd. Respecteer elkaar en laat iedereen in zijn waarde. Overtreed je deze regels in onze ogen, worden de berichten verwijderd en zal er een waarschuwing volgen. Na herhaaldelijke waarschuwingen zal je verwijderd worden van het Forum. Voor meldingen van dit gedrag kan je terecht bij één van onze moderators of site admin.

* Scrappen Noord Nederland is niet verantwoordelijk voor lopende Swaps, RAKs, Round Robins, Circle Journals etc.

Kan je je hier absoluut niet in vinden dan is het misschien verstandig om een ander forum te gaan zoeken.